Éder STT

Rólunk


A Premium Flow Solutions Kft. a közúti tartályfuvarozó cégek tanácsadó partnere. A takarmány, cement, liszt és más ömlesztett áruk közúti szállítmányozásával magas szinten foglalkozó vállalatokat új és használt járművekkel a Keczán és Társa Kft-n keresztül látja el.

A nyíradonyi székhellyel és országos partneri szervizhálózattal rendelkező cég használt, új és felújított félpótkocsikkal, felépítmények felújításával, tartályok balesetes javításával foglalkozik. Kiemelten fontos üzletág a bérbeadás amivel a folyamatos munkavégzést és rugalmas bővülést biztosítjuk partnereinkek. Stratégiai beszállító partnereink a nagy hagyományokkal rendelkező német Spitzer Silo GmbH. és az innovatív olasz OMEPS félpótkocsikat valamint a speciális takarmányszállító járműveket gyártó német HEITLING.

Az optimális működtetést és ürítést biztosító csavarkompresszor és hidraluka rendszerekt az érdi székhelyű Éder Zolátn egyéni vállalkozáson belül működő önálló üzetág biztosítja tartályfuvarozó ügyfeleinknek. Az érdi, zalaegerszegi és lébényi szervizzel rendlekező Éder Csoport Csoport a francia MOUVEX csavarkompresszorokat gyártó cég magyarországi képviselete és szervizpontja. Saját szervizcsapattal és kiszálló javítással rugalmasan biztosítjuk a kiépítési és karbantartási feladatokat.

Az Éder Zoltán egyéni vállalkozás 1986 óta foglalkozik tartályos fuvarozással. A saját flotta és fuvarozó partnerek kiszolgálására Érden, egy 10 beállásos szervizzel és önálló raktárral rendelkezünk.

A Mouvex csavarkompresszorok magyarországi forgalmazását és szervizét 2017-ben kezdte el az Éder cégcsoport. A Blackmer - Mouvex kompresszorok innovatív, alacsony önsúlyú és nagy szállítási teljesítményű kompresszorjaival hatékony és gazdaságos fuvarozást biztosítanak ügyfeleiknek.

A folyadékszállító fuvarozóknak Blackmer, Mouvex és UNIBLOC típusú, élelmiszer-, és vegyiipari szivattyúk beépítését vállaljuk teljeskörű kivitelezéssel.

A kompresszor és hidraulika rendszerek felépítésén és javításán túl tartályos felépítmények és félpótkocsik javítását is végzi érdi szervizünk, mely Feldbinder márkaszerviz joggal is rendelkezik.

A nyergesvontató hidraulika rendszerek Hydrocar alkatrészekből, Padoan olajtartályból és Bosch Rexroth szivattyúkból kerülnek felépítésre, biztosítva a magas minőséget. A cég érdi telephellyel, saját szervizzel és kiszállásos kiépítéssel szolgálja ki az ügyfeleit.

 

                   

 

 

 Főoldal