Éder STT

Rólunk


Az Éder Zoltán egyéni vállalkozás 1986 óta foglalkozik tartályos fuvarozással. A saját flotta és fuvarozó partnerek kiszolgálására Érden, egy 10 beállásos szervizzel és önálló raktárral rendelkezünk.

A Mouvex csavarkompresszorok magyarországi forgalmazását és szervizét 2017-ben kezdte el az Éder cégcsoport. A Blackmer - Mouvex kompresszorok innovatív, alacsony önsúlyú és nagy szállítási teljesítményű kompresszorjaival hatékony és gazdaságos fuvarozást biztosítanak ügyfeleiknek.

A folyadékszállító fuvarozóknak Blackmer, Mouvex és UNIBLOC típusú, élelmiszer-, és vegyiipari szivattyúk beépítését vállaljuk teljeskörű kivitelezéssel.

A kompresszor és hidraulika rendszerek felépítésén és javításán túl tartályos felépítmények és félpótkocsik javítását is végzi érdi szervizünk, mely Feldbinder márkaszerviz joggal is rendelkezik.

A nyergesvontató hidraulika rendszerek Hydrocar alkatrészekből, Padoan olajtartályból és Bosch Rexroth szivattyúkból kerülnek felépítésre, biztosítva a magas minőséget. A cég érdi telephellyel, saját szervizzel és kiszállásos kiépítéssel szolgálja ki az ügyfeleit.

 

                   

 

 

 Főoldal