Éder STT

Rólunk


A Premium Flow Solutions Kft. a közúti tartályfuvarozó cégek tanácsadó partnere. A takarmány, cement, liszt és más ömlesztett áruk közúti szállítmányozásával magas szinten foglalkozó vállalatokat a Keczán és Társa Kft-n keresztül látja el, új és használt járművekkel egyaránt.

A Keczán és Társa Kft nyíradonyi székhellyel és országos partneri szervizhálózattal rendelkezik. A cég új és felújított félpótkocsikkal, felépítmények helyreállításával, tartályok balesetes javításával foglalkozik. Kiemelten fontos üzletág a bérbeadás, amivel a folyamatos munkavégzést és rugalmas bővülést biztosítjuk ügyfeleinknek. Stratégiai beszállító partnereink a nagy hagyományokkal rendelkező német Spitzer Silo GmbH., az innovatív olasz, félpótkocsikat gyártó cég az OMEPS, valamint a német HEITLING, mely speciális takarmányszállító járműveivel könnyíti meg a fuvarozást.

Az optimális működtetést és ürítést biztosító csavarkompresszor- és hidraulika rendszereket az érdi székhelyű Éder Zoltán egyéni vállalkozáson belül működő önálló üzletág biztosítja tartályfuvarozó ügyfeleinknek. Az érdi, zalaegerszegi és lébényi szervízzel rendelkező Éder Csoport a francia MOUVEX csavarkompresszorokat gyártó cég magyarországi képviselete és szervízpontja. Saját szervízcsapattal és kiszálló javítással rugalmasan biztosítjuk a kiépítési és karbantartási feladatokat.

Az Éder Zoltán egyéni vállalkozás 1986 óta foglalkozik tartályos fuvarozással. A saját flotta és fuvarozó partnerek kiszolgálására Érden, egy 10 beállásos szervizzel és önálló raktárral rendelkezünk.

A Mouvex csavarkompresszorok magyarországi forgalmazását és szervizét 2017-ben kezdte el az Éder cégcsoport. A Blackmer - Mouvex kompresszorok innovatív, alacsony önsúlyú és nagy szállítási teljesítményű kompresszorjaival hatékony és gazdaságos fuvarozást biztosítanak ügyfeleiknek.

A folyadékszállító fuvarozóknak Blackmer, Mouvex és UNIBLOC típusú, élelmiszer-, és vegyiipari szivattyúk beépítését vállaljuk teljeskörű kivitelezéssel.

A kompresszor és hidraulika rendszerek felépítésén és javításán túl tartályos felépítmények és félpótkocsik javítását is végzi érdi szervizünk, mely Feldbinder márkaszerviz joggal is rendelkezik.

A nyergesvontató hidraulika rendszerek Hydrocar alkatrészekből, Padoan olajtartályból és Bosch Rexroth szivattyúkból kerülnek felépítésre, biztosítva a magas minőséget. A cég érdi telephellyel, saját szervizzel és kiszállásos kiépítéssel szolgálja ki az ügyfeleit.

 

                   

 

 

 Főoldal