You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Pályázat


A Premium Flow Solutions Kft. technológiai fejlesztése Nyíradonyban

 

Kedvezményezett neve, címe:                             Premium Flow Solutions Kft., 4254 Nyíradony, Honvéd utca 86.      

Projekt címe:                                                         A Premium Flow Solutions Kft. technológiai fejlesztése Nyíradonyban

Szerződött támogatás összege:                         9 999 869 Ft

A támogatás mértéke:                                          70,00 %

A projekt tartalma:                                                     

A projekt keretében a Gépjárműjavítás,-karbantartás tevékenység fejlesztése valósul meg. A tevékenységünk magába gépjármű pótkocsik és felépítmények javítása, hidraulika rendszerek karbantartása kapcsán felmerülő feladatokat. Beszerzésre kerül 1db mágnes állványos fúrógép, 2db inverteres hegesztőgép, 1 db plazma vágó, 1 db hegesztőgép, 1db szalagfűrész 1db nyomtató és 1db Notebook. A projekt költségvetése tartalmazza a szakmai megvalósításban közreműködő munkavállaló időarányos bérköltségét.

A fejlesztés keretében olyan gépek és eszközök kerültek beszerzésre amelyek segítik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt minőségi munkavégzést tudjunk végrehajtani. A technológiai fejlesztés mellett kapacitásaink is jelentős mértékben növekedtek, ugyanis a feladatok ellátásra fordítandó idő mennyisége jelentősen lerövidül, ezáltal vállalkozásunk több megrendelést tud teljesíteni, mint a jelenlegi kapacitásainkkal. A technológiai színvonal és kapacitásbeli növekedésünk hatására vállalkozásunk árbevétel növekedést tud elérni, mellyel a hátrányos helyzetű településen lévő vállalkozásunk folyamatos fejlesztése és fejlődése eredményezhető.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2022.03.31.
 

A projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.9-20-2021-03240Főoldal