Billencs hidraulika rendszerek


Minőségi, tartós és könnyű hidraulika rendszerek billenő félpótkocsik működtetésére

 

A minőségi gyártók termékeiből összeállított egykörös billencs hidraulika rendszer előnye a hosszú távú üzembiztonság, esztétikum és alacsony önsúly.

A Hydrocar alumínium olajtartály beépített szintjelzője lehetővé teszi, hogy az adott igényhez szükséges mennyiségű olajat kelljen csak betölteni a tartályba és felesleges súly (hidraulika olaj) ne legyen a vontatón. Más forgalmazók az adott tartály szintjelzőjéig töltik fel a tartályt olajjal független attól, hogy milyen pótkocsit vontat a jármű.

A tartály tetején lévő Hydrocar vezérlőtömb üzembiztosabb mint az oldalra szerel típusok, mert kisebb terhelésnek teszi ki a tartály oldalfalát és könnyebbek mint a külön tartókonzolra szerelt típusok. A beépített levegőztető és olajszűrő könnyen hozzáférhető az időszakos karbantartás elvégzéséhez. A Hydrocar belső vezérlőkar kis méretű és a műszerfalba beépíthető. Esztétikusan illeszkedik a mai modern fülkékhez és könnyű hozzáférhetőséget nyújt a sofőrnek.

A billencs rendszerekhez használt német BOSCH Rexroth által gyártott 80 literes axiáldugattyús szivattyú minősége kiemelkedő a piacon emellett alumínium szerkezete miatt alacsony önsúlyú. Alternatívaként Hydrocar 90 literes fogaskerék szivattyúval is építjük a rendszereket ami egy gazdaságosabb kivitel. A horganyzott forgócsatlakozós tömlőköteg terelő állandó gép-pót összekapcsolást biztosít, a tömlők nem törnek be, nem dörzsölődnek ki és hosszú távon tartósak.

Az egyedi kialakítás, a minőségi rezsianyagok (horganyzott csavarzat, tömlővédő műanyag spirálborítás), a speciális igényekre tervezett magas viszkozitású hidraulika olaj (HV-32) mind a hosszú távú üzembiztonságot és minőségi kialakítást tesznek lehetővé.
 

Előnyök:

  • Könnyű és tartós alumínium olajtartály olaj és levegőztető szűrővel
  • Tartály tetejére szerelt vezérlőtömb igényes műanyag borítással
  • Egyedi igénynek (pótkocsinak) megfelelő olajszint
  • Minőségi és nagy teljesítményű (80-90 liter/perc) szivattyúk
  • Horganyzott tömlőköteg terelő konzol a nyereg előtti pozícióban
  • Kis méretű, műszerfalba épített belső vezérlőkar
  • Szervizháttér, alkatrész utánpótlás, műszaki támogatás

 

Ford
          

 

MAN

         

       

 

IVECO

       

 

RENAULT

       

       

 

DAF

       

 

 Főoldal