Kombi (billencs és mozgópadlós) hidraulika rendszerek
ÚJDONSÁG!

Kettős nyomásértékű vezérlőtömb (billencs - mozgópadlós) a tartály tetején lévő átváltó karral 'butabiztos' kivitelben

  • 170 bar - billenő félpótkocsikhoz
  • 250 bar - mozgópadlós félpótkocsikhoz

     

 


Minőségi, tartós és könnyű hidraulika rendszerek billenő és mozgópadlós félpótkocsik működtetésére
 

A minőségi gyártók termékeiből összeállított kétkörös billencs és mozgópadlós ?kombi? hidraulika rendszer előnye a hosszú távú üzembiztonság, esztétikum és alacsony önsúly.

A Hydrocar alumínium olajtartály beépített szintjelzője lehetővé teszi, hogy az adott igényhez szükséges mennyiségű olajat kelljen csak betölteni a tartályba és felesleges súly (hidraulika olaj) ne legyen a vontatón. Más forgalmazók az adott tartály szintjelzőjéig töltik fel a tartályt olajjal független attól, hogy milyen pótkocsit vontat a jármű.

A tartály tetején lévő Hydrocar vezérlőtömb üzembiztosabb mint az oldalra szerel típusok mert kisebb terhelésnek teszi ki a tartály oldalfalát és könnyebbek mint a külön tartókonzolra szerelt típusok. A beépített levegőztető és olajszűrő könnyen hozzáférhető az időszakos karbantartás elvégzéséhez.

A Hydrocar belső vezérlőkar kis mérető és a műszerfalba beépíthető méretű. Esztétikusan illeszkedik a mai modern fülkékhez és könnyű hozzáférhetőséget nyújt a sofőrnek.

A billencs rendszerekhez használt német BOSCH Rexroth által gyártott 107 literes axiáldugattyús szivattyú minősége kiemelkedő a piacon emellett alumínium szerkezete miatt alacsony önsúlyú. Alternatívaként Hydrocar 120 literes fogaskerék szivattyúval is építjük a rendszereket ami egy gazdaságosabb kivitel.

A horganyzott forgócsatlakozós tömlőköteg terelő állandó gép-pót összekapcsolást biztosít, a tömlők nem törnek be, nem dörzsölődnek ki és hosszú távon tartósak.

Az egyedi kialakítás, a minőségi rezsianyagok (horganyzott csavarzat, tömlővédő műanyag spirálborítás), a speciális igényekre tervezett magas viszkozitású hidraulika olaj (HV-32) mind a hosszú távú üzembiztonságot és minőségi kialakítást biztosítják.

Előnyök:

  • Könnyű és tartós alumínium olajtartály olaj és levegőztető szűrővel
  • Tartály tetejére szerelt vezérlőtömb igényes műanyag borítással
  • Egyedi igénynek (pótkocsinak) megfelelő olajszint
  • Minőségi és nagy teljesítményű (107-120 liter/perc) szivattyúk
  • Horganyzott tömlőköteg terelő konzol a nyereg előtti pozícióban
  • Kis méretű, műszerfalba épített belső vezérlőkar
  • Szervizháttér, alkatrész utánpótlás, műszaki támogatás


Főoldal