Éder STT

OMEPS együttműködés


2019. április 1.

Megállapodott a Keczán és Társa Kft. az innovatív és modern tartályfélpótkocsi gyártó olasz OMEPS cégcsoporttal a magyarországi forgalmazásban. A modern, 20 éves dél-olaszországi gyáregységgel rendelkező OMEPS termékei közül a cement szállító félpótkocsik előrendelésében állapodott meg a 2 vállalkozás annak érdekében hogy magas minőségű, hatékony és könnyű járműveket biztosítson rövid határidővel az ezzel foglalkozó magyar fuvarozóknak.

A speciálisan a magyar igényeknek kialakított félpótkocsik 2019 márciusától állnak rendelkezésre itthoni átadással. A pótkocsik számos súlykönnyítési megoldást kaptak (alufelnik, alu letalpalók) és olyan extrákkal felszereltek mint a 3 dómfedél nyílás, levegős korlát, alsó tisztító nyílás vagy a nagy méretű hátsó szerszámosláda belső világítással. A pótkocsi tengelyei SAF Custom Design, speciálisan erősített csőtengelyek, nagy méretű tárcsafékkel, légrugóval és első tengely bogival. A jármű alacsony önsúlya – 4.350 kg – a piacon lévő legújabb tervezésnek az eredménye. A versenytársak 2002-2004-es konstrukciójához képest az OMEPS 2010-ben fejlesztette ki a 35 m3-es kivitelét az akkori legújabb anyagminőségekhez és hegesztéstechnikai megoldásokhoz mérten.

Az OMEPS magántulajdonban lévő cég a dél-olaszorszgi Nápoly melletti ipari zónában gyártja európa legmodernebb tartályfélpótkocsi gyárában járműveit. A cég tulajdonosai, Mr. Vincenzo Munzio és Keczán István a hosszú távú együttműködésben köztelezték el magukat.

 

          Vissza a hír listához