You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

B200 flottabővítés az Éder Zoltán egyéni vállalkozásnál


2017. április 18.
Témakör: Nincs megadva!

A zalaegerszegi székhelyű Éder Zoltán egyéni vállalkozás egy több mint 270 szerelvényből álló, speciális tartályos fuvarozó vállalat. A 31 éves múlttal rendelkező cég magas minőségben fuvaroz ADR engedélyköteles vegyiárukat és élelmiszeripari anyagokat. A cég megbízói között olyan magas követelményeket támasztó cégek vannak mint a Rinnen vagy a Mol Csoport. A cég éves árbevétele meghaladja a 6 milliárd forintot és alkalmazotti létszáma 200 fő fölötti.

A cég 2017-es flottabővítése alkalmával, melyben közel 50 darab új nyergesvontató beszerzése valósult meg, újra a közvetlen a mellékhajtásra szerelhető Mouvex B200-as csavarkompresszort rendelte meg, ezzel közel 100 darabra bővítve a cégben működő ilyen eszközök számát.

?A flottánkba rendszeresített Mouvex B200-as csavarkompresszor a piacon a legalacsonyabb önsúly mellet a legrövidebb ürítési időt biztosítja. A kis helyigény miatt az autó oldalán marad hely a szerszámosláda és a kötelező tartozékok, mint a kézmosó, részére is. Hűtővel kiegészítve minden anyagot tudunk szállítani és a teljesen tiszta termelt levegő miatt gyógyszeripari alapanyagokat is tudunk üríteni. A Mouvex B200-as csavarkompresszor teljesítményével, súlyával és felépíthetőségével meg vagyok elégedve?, nyilatkozta Nagy Zoltán, a cég ügyvezetője.

A Mouvex B200-as csavarkompresszorokat forgalmazó Premium Flow Solutions Kft. a Mouvex és GHH csavarkompresszorok magyarországi forgalmazója. A cég érdi telephelyén saját raktárral és szervizzel rendelkezik amely kiszállással is vállalja hidraulika rendszerek és csavarkompresszorok felépítését.

 

 


Vissza a hírlistához