Éder STT

Mouvex Typhon kompresszorok a Tranzit-Ker Zrt-nél


2017. május 28.

A Tranzit Csoport tagja, a nyírbátori székhelyű Tranzit-Ker Zrt. egy víziszárnyas takarmányokat gyártó és szállító vállalat. A több mint xx éves múlttal rendelkező cég magas minőségben gyárt, értékesít és fuvaroz víziszárnyasok részére takarmányokat. A cég Közép-Kelet Európa legnagyobb víziszárnyas állománnyal rendelkező cég amely a technológia fejlesztések élenjárójaként érdemelte ki ezt a pozíciót.

A cég 2017-es minőségi vontatócseréjéhez kapcsolódóan a Mouvex Typhon közvetlen kardánhajtású csavarkompresszor kiépítését választotta, ezzel összesen 5-re növelve a flottában működő ilyen típusú kompresszorok számát. Az összeállított szerelvény új Scania R450 nyergesvontatóból és használt Welgro silótartály félpótkocsiból áll.

?A flottánkban rendszeresített Mouvex Typhon közvetlen kardánhajtású kompresszorok alacsony önsúly mellett gyors ürítést biztosítanak. Ez számunkra kiemelten fontos mert a szerelvények naponta 5-6 alkalommal ürítenek takarmányt. A jól megtervezett hajtás miatt a kompresszorokat optimális motor fordulaton tudjuk használni ami üzemanyag megtakarításhoz vezet. A beépített levegő hűtő nagyon hasznos a pótkocsin lévő szerelvények és tömlők védelme érdekében. A közvetlen kardánhajtás és a nagy kapacitású Donaldson ciklonos levegőszűrő miatt alacsony karbantartási igénye van a kompresszornak. A rozsdamentes forgócsatlakozó miatt a pótkocsi összekötő tömlője ideálisan elforog a pótkocsival. A minőségi szerelvények és jó összeépítés miatt strapabíró a kompresszor rendszer ami fontos számunkra a rossz minőségű utakon való folyamatos közlekedés miatt. A Mouvex Typhon kompresszorok súlyával, teljesítményével, alacsony karbantartási igényével és a Keczán és Társa Kft. által nyújtott közeli, gyors és minőségi szervizzel meg vagyok elégedve?, nyilatkozta Huszti Péter a cég logisztikai üzletágának vezetője.

A Mouvex Typhon csavarkompresszorokat forgalmazó ÉDER Csoport a Mouvex és GHH csavarkompresszorok magyarországi forgalmazója. A cég érdi telephelyén saját raktárral és szervizzel rendelkezik amely kiszállással is vállalja hidraulika rendszerek és csavarkompresszorok felépítését.

 

 Vissza a hír listához