Éder STT

Európa legkönnyebb cementes kompresszorjaival bővíti flottáját a Transolut Kft.


2017. november 22.

Az Érdi székhelyű Transolut Kft. az Illés Logistics Csoport részeként több, mint 40 db cementtartályos szerelvényből álló építőipari poranyagszállító vállalat. A Transolut Kft. hatékony és magas színvonalú logisztikai szolgáltatást nyújt az építőipari gyártók részére közúton és vasúton, belföldi és nemzetközi forgalomban egyaránt. A cég elsősorban saját tulajdonban lévő nagy darabszámú eszközökkel ellátott flottával, mellette kiterjedt alvállalkozói hálózattal szolgálja ki partnereit, közöttük olyan multinacionális vállalkozásokat, mint a LafargeHolcim cégcsoprt.. A cég éves árbevétele megközelíti a 2 milliárdos forgalmat, az alkalmazotti létszáma pedig meghaladja az 50 főt.

A cég 2017-es flottabővítésének részeként, 6 darab Mouvex MH6 csavarkompresszorral szerelt DAF XF 105.480-as nyergesvontatót vásárolt A kompresszor felé az elvárás a legalacsonyabb önsúly és alacsony karbantartás mellett a gyors ürítési idő volt.

?A flottánkban jelen üzleti évben bemutatkozó Mouvex MH6 típusú váltóházra szerelt csavarkompresszor tökéletesen kielégíti a mai technikai követelményeknek megfelelő elvárásokat. A kardánzsírzás nyomonkövetése, a kompresszorok megfelelő időben történő olajcsere ciklusai, a kardántengelyek állandó szervizei rengetegfeladatot és költséget generáltak a régebbi kompresszor típusoknál. A Mouvex MH6-os kompresszorok esetében az alacsonyabb önsúly mellett előnyt jelent számunkra, hogy említett feladatokkal ezek esetében már nem kell számolnunk Mivel a kompresszort nagy teljesítményű szűrőkkel látták el, így az egyetlen műszaki feladatot a levegőszűrők rendszeres karbantartása jelenti.. A Mouvex MH6 kompresszorok önsúlyával, teljesítményével és alacsony karbantartási igényével meg vagyok elégedve?, - nyilatkozta Nagy Attila, a cég Ügyvezetője.

A Mouvex MH6 csavarkompresszorokat forgalmazó ÉDER Csoport a Mouvex csavarkompresszorok magyarországi forgalmazója. A cég érdi telephelyén saját raktárral és szervizzel rendelkezik, amely kiszállással is vállalja hidraulika rendszerek és csavarkompresszorok felépítését.

 Vissza a hír listához