Éder STT

OMEPS együttműködés


2019. április 1.

Magyarországi forgalmazásról született megállapodás a Keczán és Társa Kft. és az innovatív, olasz OMEPS cégcsoport között.

Az OMEPS magántulajdonban lévő cég, a dél-olaszországi Nápoly melletti ipari zónában gyártja Európa legmodernebb tartályfélpótkocsi gyárában járműveit.

A modern, 20 éves múltra tekintő OMEPS termékei közül a cementszállító félpótkocsik előrendelésében egyezett meg a két vállalkozás, annak érdekében, hogy magas minőségű, hatékony és könnyű járműveket rövid határidővel biztosítson a szakmabeli magyar fuvarozóknak.

A cégek tulajdonosai, Mr. Vincenzo Munzio és Keczán István hosszú távú együttműködés mellett kötelezték el magukat.

A speciálisan a magyar igényeknek kialakított félpótkocsik 2019 márciusától állnak rendelkezésre itthoni átadással. A pótkocsik számos súlykönnyítési megoldást kaptak (alufelnik, alu letalpalók) és olyan extrákkal felszereltek, mint a 3 dómfedél nyílás, levegős korlát, alsó tisztító nyílás vagy a nagy méretű hátsó szerszámosláda belső világítással. A pótkocsi tengelyei SAF Custom Design, speciálisan erősített csőtengelyek, nagy méretű tárcsafékkel, légrugóval és első tengely bogival.

A jármű alacsony önsúlya – 4.350 kg – a piacon lévő legújabb tervezésnek az eredménye. A versenytársak 2002-2004-es konstrukciójához képest az OMEPS 2010-ben fejlesztette ki a 35 m3-es kivitelét az akkori legújabb anyagminőségekhez és hegesztéstechnikai megoldásokhoz mérten.

 

          Vissza a hír listához