You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Mouvex MH6 InterCooler

PFS >

A világ legkönnyebb és legalacsonyabb üzemeltetési költségű csavarkompresszora

A Mouvex MH6 élelmiszeripari poranyagok ürítésére tervezett, közvetlen a váltóházra szerelt csavarkompresszor. Szállítási teljesítménye (max. 600 m3/óra) optimális liszt, cukor és minden élelmiszeripari poranyag ürítésére. A kompresszor közvetlen a váltóházra kerül felszerelésre egy egyedi mellékhajtással. A kompresszor a váltó olaját használja kenésre így nincs szükség se kompresszor olajra, se meghajtó kardánra. A rendszer szerelhető levegő hűtővel vagy anélkül az adott alkalmazás függvényében. A rendszer teljes súlya mindössze 75 kg mellékhajtással együtt ami legalább 150 kg-gal könnyebb versenytársainál. A kompresszorhoz eredeti Donaldson, nagy teljesítményű, ciklon előszűrős levegőszűrőt építünk melyhez a betétek könnyen és olcsón beszerezhetők.

Egyedi levegővezérlő szeleppel kiegészítve a szállított mennyiség széles tartományban változtatható így egyszerre lehet poranyagokar és folyadékokra (pl.: cukor és melasz szállítása) használni a Mouvex MH6 kompresszort.

Mivel a kompresszor a váltóházra kerül felépítésre és a levegőszűrő szabadon becsövezhető, ezért minden autótípushoz, tengelytávtól és kerékképlettől függetlenül (pl.: 4x4, 6x2) felépíthető ott is ahol a hagyományos, kardános kompresszorok már nem használhatóak.

Egy elzáró csappal és zajcsökkentővel beépített levegő eleresztő ággal együtt ez a kompresszor alkalmas poranyag és folyadékok (pl.: cukor és melasz, cement és folyékony ragasztóanyagok) egy kompresszor típussal való ürítésére is.

Levegő hűtő műszaki tájékoztató


Előnyök:

  • Legalacsonyabb súlyú csavarkompresszor ? legalább 150 kg-os súlymegtakarítás
  • Nincs kardán
  • Nincs kompresszor olaj
  • Élelmiszeripari igazolással
  • Összes váltótípusra felszerelhető (Z.F, Volvo, Scania, Mercedes)

 

 

 


Referenciák

Goodmills Kft.

Alkalmazás: lisztszállítás levegőhűtővel, Jármű: MAN TGS

Szatmári Malom Kft.

Alkalmazás: lisztszállítás levegőhűtővel, Jármű: Mercedes-Benz Actros

Unitranscoop-Logistic Kft.

Alkalmazás: cukorszállítás levegőhűtővel, Jármű: Mercedes-Benz Actros


Kérdése van? Írjon nekünk!