You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Billencs hidraulika rendszerek

PFS >

   

Minőségi, tartós és könnyű hidraulika rendszerek billenő félpótkocsik működtetésére -

                                                                                                         egyedüliként a piacon 3 év teljeskörű garanciával!

 

A minőségi gyártók termékeiből összeállított egykörös billencs hidraulika rendszer előnye a hosszú távú üzembiztonság, esztétikum és alacsony önsúly.

A Padoan alumínium olajtartály beépített szintjelzője lehetővé teszi, hogy az adott igényhez szükséges mennyiségű olajat kelljen csak betölteni a tartályba és felesleges súly (hidraulika olaj) ne legyen a vontatón. Más forgalmazók az adott tartály szintjelzőjéig töltik fel a tartályt olajjal, független attól, hogy milyen pótkocsit vontat a jármű. A váz oldalára szerelt alumínium olajtartályok 150, 170 és 200 literes térfogatban és méretben szerelhetőek. A levegőztető szűrőket alacsony és normál magasságban, a visszatérő ági olajszűrőt pedig speciálisan alacsony magasságban szereljük. 

A tartály oldalán lévő Hydrocar vezérlőtömb 1"-os és szerelhető fix (190 vagy 250 bar) vagy változtatható (175 / 250 bar) nyomásértékű patronokkal.

A Hydrocar belső vezérlőkarjából a hagyományos, ülés mellé épített típuson kívül a műszerfalba beépíthető kisebb típust is szerelünk ami esztétikusan illeszkedik a mai modern fülkékhez és könnyű hozzáférhetőséget nyújt a sofőrnek.

A billencs rendszerekhez használt Hydrocar 90 és 125 literes fogaskerék szivattyúink a piacon a legnagyobb szállítási mennyiségű típusai ami gyors billentést és leürítést eredményeznek. Igény esetén Hydrocar axiáldugattyús szivattyúkkal építjük a speciális alkalmazásra szánt egykörös rendszereket pl. billencs - tréleres alkalmazásra.   

A horganyzott forgócsatlakozós tömlőköteg terelő állandó gép-pót összekapcsolást biztosít, a tömlők nem törnek be, nem dörzsölődnek ki és hosszú távon tartósak maradnak.

Az egyedi kialakítás, a minőségi rezsianyagok (horganyzott csavarzat, tömlővédő műanyag spirálborítás), a speciális igényekre tervezett magas viszkozitású hidraulika olaj (HV-32) mind a hosszú távú üzembiztonságot és minőségi kialakítást tesznek lehetővé.


Műszaki leírások, rajzok:

150 L olajtartály műszaki rajz

170 L olajtartály műszaki rajz

 

Előnyök:

  • Könnyű és tartós alumínium olajtartály 150, 170 és 200 literes méretben alacsony vagy magas levegőztető szűrővel
  • Tartály oldalára szerelt vezérlőtömb
  • Nagy átfolyású 1"-os vezérlőtömb fix vagy állítható nyomáspatronnal
  • Minőségi és nagy teljesítményű (90-125 liter/perc) szivattyúk
  • Horganyzott tömlőköteg terelő konzol a nyereg előtti pozícióban
  • Kis méretű, műszerfalba épített belső vezérlőkar
  • Szervizháttér, alkatrész utánpótlás, műszaki támogatás

 


Referenciák

MERCEDES ACTROS - Udvardi-Cargo Kft.

DAF XF - TIMASPED Kft.

IVECO STRALIS 460 - CSILLAG-SPED Kft.

MAN TGX - SPURI 2005 Kft.