You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Mozgópadlós hidraulika rendszerek

PFS

   

Minőségi, tartós és könnyű hidraulika rendszerek mozgópadlós félpótkocsik működtetésére
 

A minőségi gyártók termékeiből összeállított kétkörösmozgópadlós hidraulika rendszer előnye a hosszú távú üzembiztonság, esztétikum és alacsony önsúly.

A megfelelően méretezett 150 literes alumínium olajtartály megfelelő mennyiséget biztosít az olaj hűtéséhez és a tartályon lévő visszatérőági olajszűrő biztosítja az üzembiztonságot.

A mozgópadlós rendszerekhez használt német BOSCH Rexroth által gyártott 107 literes axiáldugattyús szivattyú minősége kiemelkedő a piacon emellett alumínium szerkezete miatt alacsony önsúlyú. Alternatívaként Hydrocar 120 literes fogaskerék szivattyúval is építjük a rendszereket ami egy gazdaságosabb kivitel.

A horganyzott forgócsatlakozós tömlőköteg terelő állandó gép-pót összekapcsolást biztosít, a tömlők nem törnek be, nem dörzsölődnek ki és hosszú távon tartósak.

Az egyedi kialakítás, a minőségi rezsianyagok (horganyzott csavarzat, tömlővédő műanyag spirálborítás), a speciális igényekre tervezett magas viszkozitású hidraulika olaj (HV-32) mind a hosszú távú üzembiztonságot és minőségi kialakítást biztosítják.

 

Előnyök:

  • Könnyű és tartós alumínium olajtartály olaj és levegőztető szűrővel
  • Tartály tetejére szerelt olajszűrő
  • Egyedi igénynek (pótkocsinak) megfelelő olajszint
  • Minőségi és nagy teljesítményű (107-120 liter/perc) szivattyúk
  • Horganyzott tömlőköteg terelő konzol a nyereg előtti pozícióban
  • Szervizháttér, alkatrész utánpótlás, műszaki támogatás

Referenciák

SCANIA S500 - prémium mozgópadlós hidraulika rendszer 170 literes olajtartállyal, 108 literes axiáldugattyús szivattyúval és nyereg előtti fémcsöves kivezetéssel