You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Kombi (billencs és mozgópadlós) hidraulika

PFS

   

ÚJDONSÁG!

Könnyen kezelhető kettős nyomásértékű vezérlőtömb (billencs-mozgópadlós hidraulika).

 • 170 bar - billenő félpótkocsikhoz
 • 250 bar - mozgópadlós félpótkocsikhoz
   

 

 


Minőségi, tartós és könnyű hidraulika rendszerek billenő és mozgópadlós félpótkocsik működtetésére
 

A minőségi gyártók termékeiből összeállított kétkörös billencs és mozgópadlós kombi hidraulika rendszer előnye a hosszú távú üzembiztonság, esztétikum és alacsony önsúly.

A Padoan alumínium olajtartály beépített szintjelzője lehetővé teszi, hogy az adott igényhez szükséges mennyiségű olajat kelljen csak betölteni a tartályba és felesleges súly (hidraulika olaj) ne legyen a vontatón. Más forgalmazók az adott tartály szintjelzőjéig töltik fel a tartályt olajjal független attól, hogy milyen pótkocsit vontat a jármű.

A tartály oldalán lévő Edbro vezérlőtömb állítása egyszerű valamint könnyebb mint a külön tartókonzolra szerelt típusok. A beépített levegőztető és olajszűrő könnyen hozzáférhető az időszakos karbantartás elvégzéséhez.

A Hydrocar belső vezérlőkar kis mérető és a műszerfalba beépíthető méretű. Esztétikusan illeszkedik a mai modern fülkékhez és könnyű hozzáférhetőséget nyújt a sofőrnek.

A billencs rendszerekhez használt 108 literes axiáldugattyús szivattyú minősége kiemelkedő a piacon emellett alumínium szerkezete miatt alacsony önsúlyú. Alternatívaként 120 literes fogaskerék szivattyúval is építjük a rendszereket ami egy gazdaságosabb kivitel.

A horganyzott forgócsatlakozós tömlőköteg terelő állandó gép-pót összekapcsolást biztosít, a tömlők nem törnek be, nem dörzsölődnek ki és hosszú távon tartósak.

Az egyedi kialakítás, a minőségi rezsianyagok (horganyzott csavarzat, tömlővédő műanyag spirálborítás), a speciális igényekre tervezett magas viszkozitású hidraulika olaj (HV-32) mind a hosszú távú üzembiztonságot és minőségi kialakítást biztosítják.

Előnyök:

 • Könnyű és tartós alumínium olajtartály olaj és levegőztető szűrővel
 • Tartály oldalára szerelt vezérlőtömb
 • Egyedi igénynek (pótkocsinak) megfelelő olajszint
 • Minőségi és nagy teljesítményű (107-120 liter/perc) szivattyúk
 • Horganyzott tömlőköteg terelő konzol a nyereg előtti pozícióban
 • Kis méretű, műszerfalba épített belső vezérlőkar
 • Szervizháttér, alkatrész utánpótlás, műszaki támogatás

Referenciák

DAF