You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Kombi (billencs és mozgópadlós) hidraulika

PFS >

   

ÚJDONSÁG!

Könnyen kezelhető kettős nyomásértékű vezérlőtömb billencs-mozgópadlós hidraulikához:

 • 170 bar - alacsony nyomás a billenő félpótkocsikhoz
 • 250 bar - magas nyomás a mozgópadlós félpótkocsikhoz
   

 

 


Minőségi, tartós és könnyű hidraulika rendszerek billenő és mozgópadlós félpótkocsik működtetésére

             A piacon egyedüliként 3 év garanciával!
 

A minőségi európai gyártók termékeiből összeállított kétkörös billencs és mozgópadlós kombi hidraulika rendszer előnye a hosszú távú üzembiztonság, esztétikum és alacsony önsúly.

A Padoan alumínium olajtartály beépített szintjelzője lehetővé teszi, hogy az adott igényhez szükséges mennyiségű olajat kelljen csak betölteni a tartályba és felesleges súly (hidraulika olaj) ne legyen a vontatón. Más forgalmazók az adott tartály szintjelzőjéig töltik fel a tartályt olajjal független attól, hogy milyen pótkocsit vontat a jármű.

A tartály oldalán lévő Edbro vezérlőtömb állítása egyszerű ami biztos nyomásállítást tesz lehetővé a billencs és mozgópadlós félpótkocsikhoz A z alacsony magasságú levegőztető és olajszűrő biztosan nem ütközik fel a pótkocsival fordulás közben!

A Hydrocar belső vezérlőkar kis mérete miatt a műszerfalba beépíthető. Esztétikusan illeszkedik a mai modern fülkékhez és könnyű hozzáférhetőséget nyújt a sofőrnek.

A mozgópadlós rendszerekhez is használt 125 iteres fogaskerék valamint 108 literes axiáldugattyús szivattyú a legnagyobb szállítási mennyiségű a piacon ami gyors billentést és leürítést eredményez.

A horganyzott forgócsatlakozós tömlőköteg terelő állandó gép-pót összekapcsolást biztosít, a tömlők nem törnek be, nem dörzsölődnek ki és hosszú távon tartósak.

Az egyedi kialakítás, a minőségi rezsianyagok (horganyzott csavarzat, tömlővédő műanyag spirálborítás), a speciális igényekre tervezett magas viszkozitású hidraulika olaj (HV-32) mind a hosszú távú üzembiztonságot és minőségi kialakítást biztosítják.

Előnyök:

 • Könnyű és tartós alumínium olajtartály alacsony olaj és levegőztető szűrővel
 • Tartály oldalára szerelt vezérlőtömb
 • Egyedi igénynek (pótkocsinak) megfelelő olajszint
 • Minőségi és nagy teljesítményű (108-125 liter/perc) szivattyúk
 • Horganyzott tömlőköteg terelő konzol a nyereg előtti pozícióban
 • Kis méretű, műszerfalba épített belső vezérlőkar
 • Szervizháttér, alkatrész utánpótlás, műszaki támogatás

Referenciák

VOLVO FH - DEMO JÁRMŰ

DAF XF - prémium kombi hidraulika rendszer állítható nyomásértékű vezérlőtömbbel, 170 literes olajtartállyal, 125 literes szivattyúval