You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Nehézgépszállító tréler rámpamozgató hidraulika rendszerek

PFS >

   

Minden Euro VI-os duplahúzós vontató kihívást jelent egy hidraulika rendszer kiépítésekor. A helyhiány egyedi megoldásokat kíván, így minden vontatóra egyedi olajtartály kerül kialakításra, melyet vagy az alváz közé, vagy a fülke mögé építünk fel. A minőségi gyártók termékeiből összeállított hidraulika rendszer előnye a hosszú távú üzembiztonság, esztétikum és alacsony önsúly.

A hidraulika rendszerekhez használt Hydrocar axiáldugattyús szivattyúk és Padoan olajtartályok minősége kiemelkedő a piacon. A Hydrocar többszekciós, dupla nyomásértékű és átfolyási mennyiségű vezérlőtömbbel elérhető, hogy a billenő tartályt gyorsan lehessen billenteni míg a gépszállító tréler rámpájához szükséges alacsony átfolyással és más nyomásértékkel dolgozzunk.

A horganyzott forgócsatlakozós tömlőkötegterelő állandó gép-pót összekapcsolást biztosít, a tömlők nem törnek be, nem dörzsölődnek ki és hosszú távon tartósak.

Az egyedi kialakítás, a minőségi rezsianyagok (horganyzott csavarzat, tömlővédő műanyag spirálborítás), a speciális igényekre tervezett magas viszkozitású hidraulika olaj (HV-32), mind a hosszútávú üzembiztonságot és minőségi kialakítást biztosítják.

Előnyök:

  • Egyedi igények (pótkocsik) szerint kialakított csatlakozás
  • Egyedi igények (vontató) szerint kialakított olajtartály
  • Minőségi (64-82 liter/perc) hidraulika szivattyúk
  • Horganyzott tömlőköteg terelő konzol a nyereg előtti pozícióban
  • Szervizháttér, alkatrész utánpótlás, műszaki támogatás

Referenciák

VOLVO FH - billencs és gépszállító tréler hidraulika rendszer dupla nyomásértékű és átfolyási mennyiségű vezérlőtömbbel