You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Mouvex Typhon II InterCooler

PFS >

A legelterjedtebb nemzetközi billencs siló kompresszor típus.

A Mouvex Typhon II IC kompresszor a nemzetközi billencs silós alkalmazáshoz tervezett, nagy levegőszállítási teljesítményű (max. 1.130 m3/óra), levegő hűtéssel szerelt és kis helyen felépíthető csavarkompresszor. Szállítási teljesítménye optimális műanyag granulátum, takarmány, táp és más élelmiszeripari és építőipari anyagok ürítésére.

Az önsúlya az egyik legalacsonyabb a piacon, ékszíjas versenytársaihoz képest legalább 100 kg-gal könnyebb és beépítési mérete a legkisebb (535 mm) ami a legnagyobb helyet hagyja az üzemanyagtank vagy más szerelvény (pl.: hidraulika olajtartály) számára az alváz oldalán.

A rendszer legnagyobb előnye az elterjedtsége így folyamatosan készleten van új kompresszor rendszer, új, felújított és használt kompresszor test és használt tartozékok (légszűrő ház, nyomóági zajcsökkentő) is.

Egyedüli forgalmazóként Magyarországon saját szervizcsapattal és gyári technológia alapján és alkatrészekkel tudjuk javítani a Mouvex csavarkompresszorokat.   


Előnyök:

  • Legkisebb súly
  • Legkisebb beépítési méret
  • Új, felújított és használt kompresszorok raktáron
  • Megbízható, tartós és strapabíró konstrukció
     

Mouvex Typhon II. műszaki tájékoztató letöltése

Mouvex DDIC hűtős kompresszor tartozékok

Mouvex DDIC Alkatrész katalógus

 

 


Referenciák

Berger Transport Kft.

Deák Intertrans Kft.

Genezis-Trans Kft.

Envirotrade Kft.

Alkalmazás: vörösiszap poranyag szállítása hátrabillenő tartályban; Vontató: Scania S450, Kompresszor: Mouvex Typhon II 20R, PTO: Hydrocar P90S dupla mellékhajtás

Tarcsai Transport Kft.