You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Rólunk


 

Kompresszor Üzletág

Az Premium Flow Solutions Kft. a francia prémium minőségű MOUVEX kizárólagos magyar kereskedője és szervizpartnere.
Célünk, hogy az innovatív, súlykönnyített és alacsony karbantartási igényű Mouvex kompresszorok forgalmazójaként a cement, liszt, takarmány és műanyag granulátumot fuvarozók megfelelő kompresszor rendszerekkel történő ellátását biztosítsuk. A vegyi és élelmiszeripari folyadékokat szállító fuvarozók részére Mouvex kompresszorokat valamint Blackmer és Unibloc szivattyúkat építünk nyergesvontatóikra és félpótkocsijaikra.


 


Hidraulika Üzletág

Az Premium Flow Solutions Kft. az olasz prémium Padoan olajtartályok és az angol Edbro és olasz Hydrocar hidraulikus alkatrészek forgalmazója.
Célunk, hogy a prémium beszállítókkal, műszaki tanácsadással és nagy raktárkészlettel a legmagasabb szinvonalú tehergépjármű hidraulikus rendszereket építsük fel billencses, mozgópadlós és üzemanyagtartályos fuvarozó ügyfeleink részére.

  


Tartálypótkocsi Üzletág

A Keczán és Társa Kft-n belül működő tartálypótkocsi kereskedelmi üzletág a német Spitzer és Heitling valamint olasz OMEPS tartálypótkocsik forglamazójaként, állandó raktárkészlettel és előre rendelt, magasan specifikált járművekkel szolgálja ki a cement, liszt, takarmány és műanyag granulátumot fuvarozó ügyfeleket. A tradícionális Spitzer gyártó cement, takarmány és lisztszállító félpótkocsijai a piacon a legmagasabb minőséget képviselik a jól ismert Feldbinder márka mellett. A német Heitling a takarmányfuvarozó eszközök speciális gyártója hatékony és tartós billenős és tartályfelépítményeivel, pótkocsijaival
Célunk egy olyan magyar tudásbázis építése ahol a tartályfuvarozók megtalálják a megfelelő eszközeiket személyre szabott igényeknek megfelelően. Elkötelezettségünket a nyíradonyi telephelyen létesült dedikált tartálypótkocsi javító huzatópad és fényező kamra bizonyítja. Ezen a helyszínen végezzük a balesetes járművek javítását és a tartálypótkocsik karbantartását.

 Főoldal