You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

GHH-Rand kompresszorok karbantartása


Különböző típusú kompresszorok karbantartását gyári olajokkal és szűrőbetétekkel vállaljuk. Szervizelünk GHH-Rand CG80 és CS80-as valamint CS750 és CS1200 közvetlen kardánhajtású típusokat, Drum XK-12 és Drum XK-18-as kompresszorokat valamint CVS Bulkline ékszíjas rendszereket.

GHH-Rand felújított kompresszorok

Gyors és megbízható megoldás GHH-Rand CG80 és CS80-as ékszíjhajtásos kompresszorok meghibásodásakor

A GHH-Rand által évtizedek óta gyártott CG80-as és CS80-as típusokból cégünk folyamatosan tart gyári felújított cseredarabokat annak érdekében, hogy a piacon nagy számban működő GHH csavarkompresszorok meghibásodása esetén azonnali cseredarabot biztosítsunk.

A GHH-Rand németországi gyára által felújított kompresszorok minden esetben új rotorpárat, csapágyakat, hézagolókat és labirintgyűrűket kapnak így megbízható minőséget vásárol a fuvarozó.

GHH CG80REP

A GHH-Rand CG80-as típusának szállítási teljesítménye maximum 540 m3/óra. Figyelembe kell venni, hogy a CG80-as típus kötelező fordulatszám tartománya szűk, csak 3.000 - 3.600-as fordulat/perc tartományban forgatható. Teljesítménye maximum 2.5 bar és olajfeltöltési mennyisége 10 liter. A kompresszor hosszú távú üzembiztonsága érdekében ajánlott a GHH SIlol kompresszor olaj használata amit évente vagy 500 üzemóránként kell lecserélni.

      


GHH CS80REP

A GHH-Rand CS80-as típusának szállítási teljesítménye maximum 700 m3/óra. Figyelembe kell venni, hogy a CS80-as kompresszort 1.000 ? 2.000-as fordulat/perc tartományban kell üzemeltetni. Teljesítménye maximum 2.5 bar és olajfeltöltési mennyisége 10 liter. A kompresszor hosszú távú üzembiztonsága érdekében ajánlott a GHH SIlol kompresszor olaj használata amit évente vagy 500 üzemóránként kell lecserélni.

      
 

GHH-Rand CG80REP és CS80REP gyári felújított csavarkompresszorok előnyei:

 • Megbízható gyári minőség hosszú távú üzembiztonság
 • Nincs állásidő a kompresszorok készleten vannak
 • Gyári új tartozékok: nyomásmérő óra, tömítéskészlet
 • Beépítés saját műhelyben vagy műszaki segítségnyújtás a beépítéshez
 • Új gyártású típusokhoz képest kedvezőbb ár

Gyári felújított kompresszor vásárlása esetében szükséges a tönkrement cserekompresszor biztosítása amit minden eseteben a GHH-Rand gyárnak visszaküldünk.

Alkatrészek GHH kompresszorokhoz

 • GHH Silol gyári kompresszor olaj
 • GHH gyári levegőszűr betétek
 • GHH gyári olajszintjelző pálca
 • GHH gyári olajszűrők
   

Gyakran számolunk be Dum XK-18-as hűtős csavarkompresszorokat amik nemzetközi siló billencses munkában dolgoztak 5-6 éven keresztül. Mivel ezek a kompresszorok jellemzően 2 alkalommal ürítettek hetente így összesen annyi üzemóra van bennük mint tápszállítüó kompresszorok esetében fél év alatt. Így a beszámított Dum XK-18-as, hűtővel szerelt, 2.2 bar teljesítményt és 1.000 m3/óra légszállítási teljesítményt leadó kompresszorokat tápszállító autókra szereljük fel ahol ki tudjék váltani a Gardner-Denver Cycloblower kompresszorokkal szerelt Welgro egységeket. A felszerelt csavarkompresszorok előnye hogy nem kell zsírozni az előtét tengelyeket és nagyobb hatékonyságú Donaldson szűrőkkel vannak szerelve mint a Welgro kókuszszűrős kompresszorjai.

        


A Welgro rendszerhez hasonló forgócsatlakozó csőcsatlakazoást rozsdamentes szerelvényekből és zsírzásmentes forgópontokból építjük össze ezáltal is sofőrbaráttá és karbantartási feladatoktól mentessé téve a kompresszor rendszert.

  Főoldal