Éder STT

Flottabővítés az UBM Csoportnál


2019. március 25.

Az UBM Csoport egy fehérje- és gabonakereskedelemmel, valamint takarmánygyártással, és -forgalmazással foglalkozó magyar tulajdonú agrárcég. A cégcsoport éves árbevétele meghaladja a 80 milliárd forintot és alkalmazotti létszáma közel 300 fő. Az UBM Csoport a Vas megyei, szelestei üzemük hatékony kiszolgálásához a 2019-es évben bővítette flottáját egy új Spitzer tartályfelépítményes és Spitzer pótkocsis MAN TGX szerelvénnyel.

A legszigorúbb környezetvédelmi kibocsátási normáknak is megfelelő új MAN TGX 26.460-as járművel akár 7 különböző típusú, összesen 64 m3 takarmány szállítható. A hálófülkés, hűtős, automataváltós jármű teljes mértékben kiszolgálja a sofőrök igényeit és biztosítja az egész napos, kényelmes munkavégzést.

A német Spitzer több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik alumínium tartály-felépítményes szerelvények gyártása terén. Az UBM Csoport választása azért esett erre a típusra, mert így minimálisra csökkenthető a takarmány granulátumok ürítés alatti sérülése, valamint az új alumínium tartályfelépítmény a legmagasabb nyugat-európai higiéniai követelményeket is teljesíti.

A beruházási döntés meghozatalától számítva két hónapon belül az UBM Csoport átvehette a Keczán és Társa Kft. által leszállított komplett szerelvényt, köszönhetően az előre megrendelt teher-gépjárműnek és felépítményeknek, valamint a teljes körű (a kompresszor szerelését, dekorációt és a forgalomba helyezést is magába foglaló) ügyintézésnek.

A Keczán és Társa Kft. a Spitzer német takarmányszállító felépítmények magyarországi forgalmazója és szakszervíze.

 

  Vissza a hír listához