You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Szerviz


Szervizünk Érden csavarkompresszorok és hidraulika rendszerek javítását és felépítését végezni. Igény esetén a kompresszor rendszerek karbantartását kiszállásos szervizautóval is elvégezzük az ország egész területén.

HS Penta munkahengerek felújítása

Gyári alkatrészekkel és gyors határidővel történő teleszkóp hengerek javítása

Az olasz Interpump cégcsoport HS Penta munkahenger gyárának magyarországi hivatalos szervizpontjaként, gyári alkatrésszel újítunk fel front és plató alatti munkahengereket.

HS Penta front munkahengerek műszaki tájkoztatójának megtekintése

HS Penta plató alatti munkahengerek műszaki tájkoztatójának megtekintése

 

Különböző típusú kompresszorok karbantartását gyári olajokkal és szűrőbetétekkel vállaljuk. Szervizelünk GHH-Rand CG80 és CS80-as valamint CS750 és CS1200 közvetlen kardánhajtású típusokat, Drum XK-12 és Drum XK-18-as kompresszorokat valamint CVS Bulkline ékszíjas rendszereket.

GHH-Rand felújított kompresszorok

Gyors és megbízható megoldás GHH-Rand CG80 és CS80-as ékszíjhajtásos kompresszorok meghibásodásakor

A GHH-Rand által évtizedek óta gyártott CG80-as és CS80-as típusokból cégünk folyamatosan tart gyári felújított cseredarabokat annak érdekében, hogy a piacon nagy számban működő GHH csavarkompresszorok meghibásodása esetén azonnali cseredarabot biztosítsunk.

A GHH-Rand németországi gyára által felújított kompresszorok minden esetben új rotorpárat, csapágyakat, hézagolókat és labirintgyűrűket kapnak így megbízható minőséget vásárol a fuvarozó.

GHH CG80REP

A GHH-Rand CG80-as típusának szállítási teljesítménye maximum 540 m3/óra. Figyelembe kell venni, hogy a CG80-as típus kötelező fordulatszám tartománya szűk, csak 3.000 - 3.600-as fordulat/perc tartományban forgatható. Teljesítménye maximum 2.5 bar és olajfeltöltési mennyisége 10 liter. A kompresszor hosszú távú üzembiztonsága érdekében ajánlott a GHH SIlol kompresszor olaj használata amit évente vagy 500 üzemóránként kell lecserélni.

      


GHH CS80REP

A GHH-Rand CS80-as típusának szállítási teljesítménye maximum 700 m3/óra. Figyelembe kell venni, hogy a CS80-as kompresszort 1.000 ? 2.000-as fordulat/perc tartományban kell üzemeltetni. Teljesítménye maximum 2.5 bar és olajfeltöltési mennyisége 10 liter. A kompresszor hosszú távú üzembiztonsága érdekében ajánlott a GHH SIlol kompresszor olaj használata amit évente vagy 500 üzemóránként kell lecserélni.

      
 

GHH-Rand CG80REP és CS80REP gyári felújított csavarkompresszorok előnyei:

 • Megbízható gyári minőség hosszú távú üzembiztonság
 • Nincs állásidő a kompresszorok készleten vannak
 • Gyári új tartozékok: nyomásmérő óra, tömítéskészlet
 • Beépítés saját műhelyben vagy műszaki segítségnyújtás a beépítéshez
 • Új gyártású típusokhoz képest kedvezőbb ár

Gyári felújított kompresszor vásárlása esetében szükséges a tönkrement cserekompresszor biztosítása amit minden eseteben a GHH-Rand gyárnak visszaküldünk.

Alkatrészek GHH kompresszorokhoz

 • GHH Silol gyári kompresszor olaj
 • GHH gyári levegőszűr betétek
 • GHH gyári olajszintjelző pálca
 • GHH gyári olajszűrők
   

Gyakran számolunk be Dum XK-18-as hűtős csavarkompresszorokat amik nemzetközi siló billencses munkában dolgoztak 5-6 éven keresztül. Mivel ezek a kompresszorok jellemzően 2 alkalommal ürítettek hetente így összesen annyi üzemóra van bennük mint tápszállítüó kompresszorok esetében fél év alatt. Így a beszámított Dum XK-18-as, hűtővel szerelt, 2.2 bar teljesítményt és 1.000 m3/óra légszállítási teljesítményt leadó kompresszorokat tápszállító autókra szereljük fel ahol ki tudjék váltani a Gardner-Denver Cycloblower kompresszorokkal szerelt Welgro egységeket. A felszerelt csavarkompresszorok előnye hogy nem kell zsírozni az előtét tengelyeket és nagyobb hatékonyságú Donaldson szűrőkkel vannak szerelve mint a Welgro kókuszszűrős kompresszorjai.

        


A Welgro rendszerhez hasonló forgócsatlakozó csőcsatlakazoást rozsdamentes szerelvényekből és zsírzásmentes forgópontokból építjük össze ezáltal is sofőrbaráttá és karbantartási feladatoktól mentessé téve a kompresszor rendszert.

  

 

Tartályfelépítmények átszerelése

Teljeskörű kivitelezéssel vállaljuk használt Feldbinder és Spitzer tartályfelépítmények átszerelését új alvázakra. Az átszerelés magába foglalja az új segédalváz gyártását, a kompresszor átszerelését, a tartály alkatrészeinek felújítását és cseréjét, a felépítmény fényezését és a forgalomba helyezéshez szükséges engedélyek beszerzését. A felépítmény felújításakor kizárólag gyári Spitzer és Feldbinder szerelvényeket (zárak, csapok, mérőórák stb.) építünk be a tartósság érdekében.


GOODMILLS Kft. Spitzer tarályfelépítmény átszerelés és felújítás liszt szállításra

          

        BONAFARM-BÁBOLNA Kft. Spitzer tartályfelépítmény felszerelése és felújítása takarmány szállításhoz
 

 

Cégünk Feldbinder márkaszervizként gyári technológiával végzi a tartályok felújítását.

 

SZATMÁRI MALOM Feldbinder felújítás
 

 Főoldal